Actualitat

Les teves notícies sobre prevenció

Els aliments i el nostre estat d’ànim

Tradicionalment, sempre hem relacionat la ingesta d’aliments amb el nostre propi pes. Tot i això, aquest pensament generalitzat queda bastant lluny d’un altre dels grans efectes que produeixen els nutrients en el nostre organisme.

llegeix més

Les al·lèrgies primaverals

Podem definir la paraula al·lèrgia com una reacció anormal del nostre sistema immunològic a determinades substàncies anomenades al·lergens. O el que és el mateix, quan al·lèrgens entren en contacte amb el nostre cos, el nostre organisme els identifica com a elements invasors i reacciona amb anticossos.

llegeix més

Aprenem sobre el Networking virtual

El Networking virtual no deixa de ser l’aplicació de la tecnologia online al món de les relacions. Un fenomen fruit dels canvis que han sorgit en els últims anys en termes de comunicació, en gran part, gràcies a l’aparició i ràpida expansió de les xarxes socials. 

llegeix més

Afecta el treball a la teva salut?

Les condicions de treball són la causa de entre l’11 i el 17% dels problemes de salut mental a Espanya. Una dada que es va donar a conèixer a la Jornada de Salut Mental en l’Àmbit Laboral, celebrada a la seu del Consell Econòmic Social (CES) a mitjans de novembre. 

llegeix més