Actualitat

Les teves notícies sobre prevenció

Afecta el treball a la teva salut?

Les condicions de treball són la causa de entre l’11 i el 17% dels problemes de salut mental a Espanya. Una dada que es va donar a conèixer a la Jornada de Salut Mental en l’Àmbit Laboral, celebrada a la seu del Consell Econòmic Social (CES) a mitjans de novembre. 

llegeix més

És bo córrer per la salut?

Hi ha molts mites relacionats amb el córrer. Mentre que hi ha persones que defensen que aquesta disciplina està sobre valorada, n’hi ha d’altres que són altament partidaris de practicar-la. Però realment passa com amb tot, sempre trobem partidaris i detractors.

llegeix més

Prevint entrega el seu 2n Reconeixement a la Nit de l’Empresari de Cecot

Prevint ha atorgat la segona edició del seu premi a la Innovació i inversió per a la millora de la salut de l’empresa a Farggi Menorquina de Farga Group Corporation. Una empresa que té els seus orígens en dos arxipèlags: les illes Canàries i les illes Balears. Una història construïda per moltes persones que, en el transcurs dels anys, han dedicat tots els seus esforços, implicació, les seves idees i la seva imaginació per crear una marca que aporti petits moments de plaer i il·lusió a nens i a grans.

llegeix més