Prevint Formació: el nostre servei especialitzat de formació integral

Prevint Formació és el servei especialitzat de formació de Prevint per a les empreses de tots els sectors i els seus treballadors. El nostre treball està dirigit a proporcionar una resposta de màxima qualitat que aportarà a les empreses una millora continua dels treballadors i de l’èxit de tota l’empresa mitjançant la formació.

Cada any formem al voltant de 2.600 treballadors, i més de 3.500 empreses ja han confiat en la nostra formació. És per això que sempre ens hem caracteritzat pel nostre compromís amb allò que fem, així com pels bons resultats que garantim en les nostres formacions.

Ens adaptem a tu

Tenim clar que les formacions s’han d’adaptar sempre a les necessitats i característiques de cada empresa i dels treballadors que realitzen els cursos.

Per aquest motiu, dissenyem, elaborem i impartim cursos i programes formatius adaptats a la realitat que ens planteja cada organització. Proposem plans de formació a mida: elaborats amb diferents metodologies, modalitats i recursos per realitzar una formació motivadora i eficient.

Consulta el nostre calendari

No volem que deixis passar cap oportunitat! Per això, volem que facis un cop d’ull al nostre calendari de formacions on trobaràs tots els cursos ordenats cronològicament. Cada curs ve acompanyat d’una petita descripció sobre en què consisteix la formació, la seva duració i tipologia (presencial o online), així com el seu preu.

Si vols saber-ne més o tens qualsevol dubte, contacta’ns! Estarem encantats d’ajudar-te.

 

Cursos més sol·licitats

A Prevint oferim un gran ventall de cursos, a continuació us presentem els més populars entre aquells que confien en els nostres serveis.

  • Cursos TPC construcció i metall (20h i 6h).
  • Nivell Bàsic de Prevenció de Riscos laborals.
  • Reanimació cardiopulmonar i desfibrilació (DEA).
  • Conducció Segura de Carretons i Plataformes Elevadores.
  • Gestió Eficaç del temps.
  • Estratègies eficaces de venda.