Fem Networking virtual i ampliem la nostra xarxa de contactes

A Prevint realitzem formacions de diverses temàtiques cada setmana. I avui venim a parlar-vos de la càpsula formativa que vam dur a terme el dia 14 de març a Tremp. L’anomenada ” Crea i amplia la teva xarxa de contactes a través del Networking virtual”.

Al tractar-se d’un tema de rigorosa actualitat, l’assistència a la càpsula formativa va ser realment alta. Així mateix, i en paraules dels propis participants, va ser una jornada molt productiva i dinàmica. Tant pel contingut exposat com per les habilitats del mateix formador que va impartir la sessió.

Què és el Networking virtual?

El Networking virtual no deixa de ser l’aplicació de la tecnologia online al món de les relacions. Un fenomen fruit dels canvis que han sorgit en els últims anys en termes de comunicació. En gran part, gràcies a l’aparició i ràpida expansió de les xarxes socials.

Així doncs, el Networking virtual el podem definir com un resultat d’aquest canvi social que ens presenta noves oportunitats i enfocaments per a les relacions laborals. Una tasca que és possible gràcies a totes aquelles plataformes que, de forma senzilla i clara, ens permeten connectar-nos amb milers de persones sense necessitat de sortir de casa.

Si vols saber-ne més o estàs interessat en conèixer les nostres properes formacions, consulta el nostre calendari.