Premi Prevint a la innovació i inversió per a la millora de la salut de l’empresa

Empreses que promouen la salut i el benestar entre els seus treballadors i que integren dins de la seva filosofia polítiques saludables.

Per aquest motiu, celebrem aquesta segona edició del Premi Prevint. Mentre que un jurat professional s’encarrega de valorar a les empreses que lluitin per la salut de les persones en el seu lloc de treball. En altres paraules, “gent sana en empreses sanes”.

El lliurament del premi es realitza el proper 23 d’octubre en el transcurs de la Nit de l’Empresari. Certament un esdeveniment organitzat per la Patronal Cecot. Un acte que celebra la seva edició número vint-i-tres al Teatre Nacional de Catalunya, a Barcelona.

Des de Prevint volem distingir públicament a aquelles empreses que fomenten dins de la seva organització un entorn saludable. Tant a nivell individual com col·lectiu.

Des de Prevint valorarem la informació i les recomanacions perquè les empreses puguin accedir a participar.

  • Per tant la inversió en aquest programa és una inversió en rendiment, productivitat i bon ambient de treball.
  • De la mateixa manera menys absentisme i major productivitat, és el retorn de la inversió en prevenció i promoció de la salut.
  • També s’inclou una estratègia de vida saludable en l’àmbit de la RSC interna.

Per optar a aquest reconeixement, aquests són els criteris que han de complir les organitzacions:

  • En primer lloc principis i mètodes procedents de la direcció de l’empresa que reconeguin que els treballadors són un element necessari en l’organització i no només un cost.
  • També una cultura, amb els seus corresponents principis, que inclogui la participació dels treballadors promovent la seva motivació i responsabilitat.
  • A més d’uns criteris d’organització del treball que proporcionen als treballadors un equilibri entre les demandes del treball, el control sobre el mateix, la seva formació i el reconeixement social.
  • A més d’una política de personal que incorpori activament temes de promoció de la salut.
  • Finalment un servei integrat de seguretat i salut en el treball.

 

CONSULTA LES BASES

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x