Acompanyem a les persones en la realització dels seus desitjos

Enguany l’empresa mutualista Associació Alba celebra el seu 40 aniversari. El nostre Director General Miquel Soler i la nostra Responsable Territorial Jennifer Díaz van assistir a una reunió. En la qual la Directora Gerent de l’Associació Alba, Maite Trepat, els va presentar els actes que tindran lloc per l’aniversari. Els va acompanyar en un recorregut per les instal·lacions de l’entitat. En la visita també estaven presents els nostres companys, Rosa Mª Castella i Lluis Sarró de Mútua Intercomarcal.

L’Associació Alba és una entitat sense ànim de lucre. Que es dedica a generar oportunitats amb la finalitat d’aconseguir el màxim desenvolupament i qualitat de vida de les persones amb discapacitat de la zona de l’Urgell i la Segarra.

No deixem de somiar, perquè tot és possible!

El 1975 va nèixer l’Associació Alba. Des d’aleshores i fins ara, incansablement, hem anat avançant amb tots vosaltres pels camins dels somnis i de les utopies. Per anar construint una proposta de societat on tothom hi pugui participar a partir de les seves capacitats. Sobretot lluitant contra la segregació, rebuig i aïllament de les persones amb capacitats diferents.

No ha sigut un camí en solitari. Per tant ha sigut un camí amb tota la societat del nostre entorn que ha madurat el seu nivell de consciència . Fins a entendre que la diferència és necessària per a crèixer tots alhora.

Per això, volem felicitar-nos a tots plegats pels 40 anys. I animar-vos a continuar caminant conjuntament per aquestes rutes dels somnis.

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x