Formant el comerç de Manresa

S’ha signat un acord en el que Prevint ofereix importants avantatges tant d’econòmiques com de serveis. Pel fet de pertànyer a Manresa+ Comerç. Aquest acord inclou importants novetats en formació específica pels socis.

A Prevint disposem d’un equip de professionals altament especialitzats.  Sobretot que estan capacitats per donar resposta a qualsevol necessitat preventiva de l’empresa o autònom que forma part de Manresa +Comerç. Amb aquest acord volem contribuir al benestar i al desenvolupament dels treballadors en els seus llocs de treball. A més d’ajudar a les empreses en el compliment de les normatives laborals per tal d’assegurar la seva viabilitat a llarg termini.

Els beneficis de les botigues de proximitat

Venda de tíquets d’aparcament a preus avantatjosos. A més de comunicacions constants. Noves lleis i decrets, horaris comercials, convenis, obligacions fiscals i laborals, ajuts i subvencions. I informació a cada activitat per separat sobre temes que us afectin individualment, etc. Borsa dfe treball, amb currículums de dependents i dependentes de comerç que actualitzem constantment. Cursos de formació adreçada al comerç al detall. Col·laboracions amb entitats manresanes. Treball estadístic del comerç Manresà. Tràmits administratius diversos. A més d’assessorament en la tramitació de qualsevol tipus de subvenció de la Generalitat de Catalunya, o de l’Ajuntament de Manresa.

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:
Formació Oberta
x