Cursos adaptats a les necessitats de cada empresa i treballador

A Prevint sempre hem tingut com a prioritat el benestar de les empreses que confien en nosaltres. I sabem que la prevenció és el valor major a l’hora d’apostar per la salut de qualsevol entitat. En aquest sentit, la formació especialitzada és un factor clau per arribar a aquest nivell de seguretat que ens permetrà obtenir aquests resultats. És per això que des de Prevint apostem per la innovació i la professionalització de qualsevol tipus de formació.

Dissenyem, elaborem i impartim cursos i programes formatius adaptats a la realitat que ens planteja cada organització. Proposem plans de formació a mida: elaborats amb diferents metodologies, modalitats i recursos per realitzar una formació motivadora i eficient. Sabem que la formació s’ha d’adaptar a les necessitats de l’empresa, dels treballadors que realitzen els cursos i al tipus de contingut que volem transmetre, per això oferim diverses solucions.

Les nostres formacions

A Prevint realitzem diferents tipus de formacions, tant físiques com online. A continuació, t’expliquem quins són els quatre grans tipus de formació que oferim.

  • Formació en obert: atenem les necessitats individuals de formació dels treballadors. Realitzem formacions calanderitzades en tots els nostres centres Prevint.
  • Formació in company: dissenyem formacions a mida on desenvolupem competències, habilitats i promovem actituds. Els nostres formadors es desplacen al lloc de treball.
  • Videoconferències: moltes empreses tenen seus diferents i no poden arribar a desplaçar tots els treballadors/es en un sol emplaçament. Per això, realitzem sessions on tenim alumnes presencials i alumnes online.
  • Formació outdoor: en una metodologia eminentment vivencial i pràctica proposem transmetre el coneixement fora de l’aula tradicional i/o el lloc de treball.

Els professionals que formem part de Prevint Formació vetllem per tot el procés de formació especialitzada: l’equip de gestió, els formadors/es, els tutors/es online, els centres col·laboradors… tots treballem sota el paradigma de la màxima qualitat i la satisfacció del client.

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x