Posa’ls en pràctica en el teu dia a dia

Són moltes les persones que durant l’estiu hauran de passar vàries setmanes a l’oficina. No obstant, això no és cap excusa per deixar de tenir cura de la nostra salut. El nostre organisme necessita moure’s. I és per això que hem de dedicar certs minuts al dia a la pràctica d’activitat física. Al cap i a la fi, el nostre pitjor enemic en aquestes situacions és el sedentarisme i les seves conseqüències pel nostre benestar.

És per aquest motiu que des de Prevint volem donar-te alguns consells que ja pots començar a posar en pràctica. Es tracta de petits hàbits saludables que t’ajudaran a portar un millor estil de vida en el treball. Pren nota del que t’explicarem a continuació i anima’t a seguir apostant per la teva salut.

Petits gestos que marquen la diferència

Comencem pel desplaçament fins al lloc de treball. Si no et queda massa lluny de casa i comptes amb el temps suficient, intenta fer el trajecte caminant. Tot i que també pots optar per fer mig trajecte en transport i el camí restant a peu. En cas d’utilitzar transport públic, intenta baixar una parada abans d’arribar a l’oficina i fes l’últim tram caminant. En pocs dies començaràs a notar canvis positius en el teu cos, t’ho assegurem.

Un cop siguis a l’oficina, evita l’ascensor sempre que sigui possible. Les escales són la millor opció pel nostre benestar físic. Així mateix, si la teva jornada consisteix en estar assegut a una cadira durant moltes hores, et recomanem que t’aixequis cada hora a fer un breu passeig pel passadís i estirar una mica les cames. Els estiraments a la cadira també són molt efectius per relaxar i reforçar la nostra musculació.

I centrant-nos en l’alimentació, recorda que som el que mengem. Opta per plats i snacks saludables, tant si portes el menjar de casa com si dines a restaurants. Entre hores, el millor és decantar-nos per fruita, lactis (sense sucre) i fruits secs. Així mateix, recorda beure aigua amb freqüència. Estar hidratat t’aportarà més energia i un major rendiment.

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x