En compliment del que preveu l’art. 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, manifestem que les dades d’identificació del titular del domini web de www.prevint.com són:

1. SERVIPREIN, SOCIETAT DE PREVENCIÓ, S.L. és titular dels drets de propietat intel·lectual i industrial reflectits en el site www.prevint.com, així com de tots els elements continguts en el mateix. L’usuari es compromet a respectar aquests drets.

2. La utilització o la publicació, parcial o total, amb fins comercials, de qualsevol contingut del web www.prevint.com està estrictament prohibida sense autorització prèvia a SERVIPREIN, SOCIETAT DE PREVENCIÓ, S.L. Està prohibit, de la mateixa manera, modificar o suprimir material o continguts els drets es reserva SERVIPREIN, SOCIETAT DE PREVENCIÓ, S.L.

3. Els encarregats de llocs web que creuen enllaços amb el web de SERVIPREIN, SOCIETAT DE PREVENCIÓ, S.L. www.prevint.com han d’informar SERVIPREIN, SOCIETAT DE PREVENCIÓ, S.L. per escrit al domicili social indicat en la identificació del titular del lloc web d’aquest avís legal. Aquestes connexions no implicarà cap tipus d’associació o participació amb les entitats connectades. SERVIPREIN, SOCIETAT DE PREVENCIÓ, S.L. es reserva el dret a denegar aquest accés en qualsevol moment. En el cas que qualsevol usuari del web www.prevint.com entén que el contingut o els serveis prestats per les pàgines enllaçades són il·lícits, vulneren valors o principis constitucionals, o lesionen béns o drets del propi usuari o d’un tercer, es prega que ho comuniquin per escrit al domicili social indicat en la identificació del titular del lloc web d’aquest avís legal.

4. SERVIPREIN, SOCIETAT DE PREVENCIÓ, S.L. no serà responsable, en cap cas, pels danys i perjudicis de qualsevol tipus derivats de la manca de lectura d’aquest avís, o de l’incompliment de les obligacions específiques en les condicions establertes en el mateix. El visitant respondrà dels danys i perjudicis que pogués ocasionar al web de www.prevint.com.
Serà d’aplicació la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona.

L’ús del web www.prevint.com propietat de SERVIPREIN, SOCIETAT DE PREVENCIÓ, S.L. implica l’acceptació de les condicions anteriors.

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:
Formació Oberta
x