Fes un cop d’ull a les nostres formacions

Des de Prevint volem presentar-vos les nostres propostes de càpsules formatives en l’àmbit dels RRHH. Per aquest motiu, us presentem un breu resum del que seràn les nostres properes formacions. Tot i això, si voleu saber-ne més, no dubteu en contactar-nos. Estarem encantats de resoldre tots els vostres dubtes.

Així doncs, fem una ullada a les dues càpsules formatives que us proposem: “Gestiona el teu temps i la teva energia” i “Selecció i reclutament 2.0”.

Gestiona el teu temps i la teva energia

El temps, a diferencia dels diners, no es pot estalviar. Per tant, el millor és aprendre a gestionar-lo tant en la teva vida laboral com personal. D’aquesta manera, aconseguirem ser més eficaços en els nostres objectius.

Així doncs, identificar els factors que impedeixen la gesitó òptima del temps. I reflexionar sobre allò que ens fa malgastar-lo o fer-ne un mal ús del mateix.  Per això, es necessari analitzar les claus d’una bona organització i planificació. En aquest sentit, no podem oblidar examinar la importància de la consecució dels objectius marcats.

Jordi Llobet imparteix aquest curs. És formador i consultor especialitzat en habilitats directives, desenvolupament de competències i estratègies de comunicació.

  • Mollet del Vallès: 17 d’octubre de 9.00 a 13.00 h.
  • Barcelona: 23 de novembre de 9.00 a 13.00 h.

Selecció i reclutament 2.0

Vols captar nous talents? Et mostrem els beneficis que aporten els processos de captació 2.0. Coneixerem el desenvolupament de nous programes de reclutament i l’ús de les xarxes socials per trobar millors perfils.

Per això, selecció de personal és fonamental per crear un equip competitiu. És un pilar important dins de qualsevol estratègia empresarial. De fet, l’equip de treballadors és el que aporta valor a l’empresa.

Curs impartit per Ariadna Vigueras, formadora i orientadora professional. Especialitzada en Selecció i Treball 2.0, Social Media, gestió de Marca Personal i RRHH.

  • Barcelona: 26 d’octubre de 9.00 a 13.00 h.
  • Mollet del Vallès: 7 de novembre de 9.00 a 13.00 h.

 

Cursos dirigits al personal de l’àrea de RRHH, formació, personal d’administració i gerents d’empreses. L’import és de 52€ (100% bonificable si es cumpleixen els requisits de FUNDAE). Obtenció del certificat acreditatiu de Prevint. 

 

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:
Formació Oberta
x