Prepara’t per l’arribada de l’hivern

Les estacions més fredes han arribat. I això significa que hem d’adoptar un conjunt d’hàbits per plantar cara a les baixes temperatures. L’esport i el descans són dos factors fonamentals per mantenir-nos actius. Així mateix, ens garanteixen en major mesura el bon estat del nostre sistema inmunitari. És especialment durant aquests mesos quan les nostres defenses solen baixar. Per això és important mantenir-les el més amunt possible.

Ara bé, és important que no ens olvidem de la importància de l’alimentació en tot aquest procés. Si durant l’estiu els aliments ens ajuden a hidratar-nos, a les estacions de fred segueixen sent el nostre motor pel dia a dia. Quant més baixes són les temperatures, generalment el nostre cos necessita ingerir més calories. Ara bé, aquestes han de provenir d’una dieta sana i no tot s’hi val. Per això volem donar-te alguns consells que et presentem a continuació.

Gaudeix dels aliments

El més important de tot és que hem de gaudir del menjar. I això s’aconsegueix amb una dieta variada que ens garanteixi el nostre benestar físic i emocional. I això ho farem començant per les fruites i les verdures. Ens proporcionen els sabors dolços que tant ens agraden, de forma natural i sense sucres perjudicials. Les pomes i les pastanagues es convertiran en els nostres millors aliats durant aquestes dates.

I si ens centrem en els hidrats de carboni, aquests seran essencials per aportar-nos l’energia necessària. L’arròs, l’avena i la quinoa són tres aliments indispensables en la nostra dieta. Aprofita per consumir-los en les seves versions integrals. Tots ells es poden complementar amb els greixos saludables que ens aporten els fruits secs. Si t’agraden les castanyes, aprofita a gaudir dels seus beneficis.

I és quan arriba el fred que hem d’optar pels plats de cullera: cremes, sopes i guisos. Aprofita per fusionar les verdures de temporada per crear plats nutritius i deliciosos. Al cap i a la fi no es tracta només de menjar, sinó d’alimentar-nos i nutrir-nos. Quan preparem els nostres plats sempre hem de pensar en què ens aporten, a més a més del seu sabor i de que ens agradin.

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x