Aquestes vacances aposta pel teu benestar

S’acosten dates molt intenses. Els dies de Nadal han arribat i tot el que suposen: dinars, sopars, festes, alcohol, viatges… Estem parlant de dies on els nostres horaris i hàbits es veuen alterats. I el nostre cos ho nota, i molt. Està clar que tots volem gaudir d’aquestes festes tant especials. La qüestió és que hem de saber-ho fer amb moderació, i evitant els excessos. I és aquí on ens interessa fer més èmfasi.

Ara bé, el que no podem és confondre moderació amb avorriment. És evident que estem parlant de dies festius, i el que toca és divertir-se en cada celebració. Simplement, hem de ser conscients de que el nostre organisme no ho tindrà del tot fàcil a l’hora d’assimilar aquests excessos. Així doncs, el Nadal també és temps de prevenció. Et presentem alguns consells perquè aquestes festes siguin també, entre altres moltes coses, saludables.

Hàbits saludables pel Nadal

Si hi ha un protagonista indiscutible en aquestes dates, es tracta del menjar. En els dinars i sopars de Nadal ingerim més del doble de les calories que obtindríem en un dia qualsevol. I això té un efecte directe en el nostre pes i en la nostra salut. Per tant, el primer element a tenir present és la gola, o el que és el mateix, menjar per menjar sense tenir gana. Quan el nostre cos diu prou, el més convenient és escoltar-lo. Així arribarem més relaxats al següent àpat i sense mal de panxa.

Com sempre, durant aquests dies tampoc podem deixar de banda l’exercici físic. És cert que durant les vacances les nostres ganes per realitzar esport solen ser inferiors. Ara bé, no cal que realitzis exercici d’alta intensitat. Aprofita les hores lliures per passejar o realitzar estiraments. No deixis que el sedentarisme s’apoderi del teu cos. La falta de moviment sumada a l’alta ingesta calòrica et dificultarà encara més la tornada a la rutina.

I ja per acabar, recorda que el nostre cos segueix necessitant vitamines per funcionar. Per això, t’aconsellem el consum de peces de fruites entre hores. T’ajudaran a equilibrar l’alimentació així com a regular el teu aparell digestiu. En aquest sentit, les infusions també poden ser grans aliades. Consumeix-les també entre hores per ajudar a depurar l’organisme de toxines.

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x