Nous hàbits d’alimentació per la tornada al treball

S’acaba l’estiu i torna la rutina. Per la raó que tots sabem que durant les vacances el nostre cos ha patit, probablement, excessos pel que fa a l’alimentació. Per tant, la tornada al treball és el moment ideal per recuperar de nou els nostres hàbits saludables.

A tot això cal afegir que, el retorn a la rutina coincideix amb el canvi d’estació. En conseqüència el que significa que tenim l’oportunitat de gaudir de productes de temporada que poden ajudar-nos a mantenir i millorar el nostre estat de salut. De la mateixa manera que per recuperar tot el que hem deixat de banda durant l’estiu.

Els millors aliments per al rendiment laboral

Fruits secs. Sobretot són molt rics en antioxidants i, si es consumeixen en porcions raonables, ens poden ajudar a regular el gana entre menjars. A més, les seves vitamines són ideals pel funcionament del sistema nerviós. Sona bé, no?

Pomes. Certament una excel·lent fruita de temporada. Són riques en vitamines i antioxidants. Bloquegen l’absorció del colesterol i protegeixen de la inflamació relacionada amb les malalties cardiovasculars.

Carabassa. El més destacat en vitamina A i àcids grassos Omega 3. Perfecta per consumir en puré i súper saludable.

Bolets. A més a més d’un aliment exquisit, els bolets són molt beneficioses gràcies a la seva gran varietat de minerals i oligoelements.

Incloure aquests aliments en la nostra dieta diària aportarà increïbles beneficis al nostre cos. Aportant-nos l’energia necessària per fer front al dia a dia en el nostre treball.

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x