El lliurament s’ha realitzat a la 24a edició de la Nit de l’Empresari

El Teatre Nacional de Catalunya ha acollit la nit del 23 de octubre la 24a edició de la Nit de l’Empresari de la Patronal Cecot. Més de 900 empresaris catalans han assistit al que és considerat com l’esdeveniment més rellevant del sector empresarial. Tot i això, es tracta d’una trobada que va molt més enllà d’un meeting empresarial.  Ja que és la nit on també es coneixen els guanyadors dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial. L’esdeveniment ha comptat amb la presència del President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra.

D’aquesta manera, per tercer any consecutiu, Prevint ha fet entrega del seu premi. Un guardó destinat a la innovació i inversió per la millora de la salut de l’empresa. Enguany, Prevint ha decidit que -d’entre totes les candidatures rebudes- la guardonada sigui la Fundació Ampans.

La Fundació Ampans premiada amb el guardó

El 3r Premi Prevint enguany ha anat a parar a la Fundació Ampans. L’empresa que més s’ha identificat amb els valors d’innovació i inversió per la millora de la salut. Es tracta d’una fundació amb més de 800 professionals. Treballa per promoure l’educació, la qualitat de vida i la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o situació de vulnerabilitat. La fundació acompanya i recolza a les persones en serveis d’educació escolar, formació de treball, atenció diürna, cupació terapèutica, serveis residencials i llars, oci, esport i tutela, fomentant l’autonomia i la igualtat d’oportunitats.

Així doncs, des d’aquí volem aprofitar per tornar a donar l’enhorabona a la Fundació Ampans i a tot l’equip. La tasca que realitzen és excel·lent i necessària en la societat. A més a més de fer-ho tot apostant per la salut interna de la pròpia empresa. Els desitgem molts més èxits de cara al futur i sort en els nous projectes.

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:
Formació Oberta
x