Coneix les nostres propostes

El sector de les Telecomunicacions és un dels que actualment está experimentant un major creixement exponencial, segons la CNMC. Una tendència que s’ha consolidat al llarg del 2018 i que de ben segur augmentara durant el 2019. Com sempre, el desenvolupament ha d’anar acompanyat d’una correcta formació. D’aquesta manera, garantim que la progressió sigui adequada, segura i d’acord amb la normativa vigent.

Per “telecomunicacions” entenem totes aquelles tècniques que dissenyen sistemes que permeten la comunicació a llarga distància. Un procediment que es realitza gràcies a la trasmissió i recepció de senyals elèctriques. Es tracta d’un sector format per operadors de serveis i empreses que es dediquen al subministrament d’aplicacions especialitzades.

La importància d’aquest sector és crucial. Avui en dia, les telecomunicacions compleixen un rol fonamental als nostres sistemes socials, polítics i econòmics. És a dir, sense elles la societat es colapsaria. Bàsicament, perquè les possibilitats que ens ofereixen les telecomunicacions per transmetre informació són infinites. En definitiva, es tracta d’un element vital dins del teixit empresarial mundial.

Programes de capacitació homologats

Amb l’objectiu de millorar els estàndards de seguretat i salut de les persones que treballen en el sector de les Telecomunicacions (sector TELCO) s’han creat programes de capacitació homologats. Aquests defineixen i regulen objectius, continguts mínims formatius i reciclatges per assegurar l’aptitud dels treballadors/es que prestin serveis al sector.

Des de Prevint oferim a les empreses operadores i col·laboradores del sector de les telecomunicacions la formació especialitzada. Cursos teòrics i pràctics que es duen a terme en instal·lacions homologades i amb l’opció de bonificar-les mitjançant el crèdit de FUNDAE. Cal tenir en compte que tota aquesta formació és exigible des de juliol del 2018. Per tant, és un requisit per tots els treballadors que accedeixin als emplaçaments d’aquestes empreses.

Consulta la formació

 

T’ampliem més informació a o al telèfon 932457502.

 

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x