Més proximitat, més salut amb Prevint Lleida

A Prevint hem finalitzat el mes de novembre amb un gran esdeveniment. Hem inaugurat les noves instal·lacions a la ciutat de Lleida. Així doncs, a partir d’ara ens trobareu al carrer Corregidor Escofet, 86.

Prevint som una societat de prevenció amb més de 10 anys de trajectòria. Oferim assessorament i sensibilització en matèria de riscos laborals. Amb un tracte personalitzat basat en la qualitat humana i en els valors ètics i professionals.

T’escoltem, perquè som transparència i confiança per oferir-te el millor servei. A més a més tenim compromís amb els clients fidels i un servei especialitzat. Vols saber-ne el perquè? Perquè ens identifiquem amb tu. Som del teu territori i ens impliquem amb l’entorn per estar a prop. La proximitat és un valor que ens caracteritza i ens distingeix. Per això, ens agrada treballar des del territori oferint un servei proper i de qualitat.

Prevint és una Societat de Prevenció de Riscos Laborals que ofereix assessorament i sensibilització en matèria de prevenció. Així com un servei de màxima qualitat acompanyat d’un tracte personalitzat basat en la qualitat humana i en els valors ètics i professionals.

La societat neix el maig del 2006 en compliment del RD 688/2005. Amb l’objectiu de donar continuïtat a les activitats preventives iniciades pel Servei de Prevenció de Mútua Intercomarcal. D’aquesta manera se’ns van transferir els molts anys d’experiència i coneixements en el món de la Prevenció de Riscos Laborals. Així com els valors i les característiques distintives de la Mútua.

El nostre objectiu és contribuir al benestar i al desenvolupament dels treballadors als seus llocs de treball. També ajudar a llurs empreses en el compliment de les normatives laborals per tal d’assegurar la seva viabilitat a llarg termini.

Disposem d’un equip de professionals altament especialitzats i capacitats per donar resposta a qualsevol necessitat de prevenció de l’empresa o de l’autònom.

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x