La metal·lúrgica es posiciona com un referent d’organització saludable

Per quart any consecutiu, Prevint ha realitzat l’entrega del seu 4t Premi a l’empresa saludabe. Un guardó enfocat a la innovació i inversió per a la millora de la salut de l’empresa. En aquesta ocasió, el premi ha estat entregat a La Farga, és una empresa metal·lúrgica que fabrica i comercialitza semielaborats de coure i els seus aliatges per a altres mercats. Va ser fundada l’any 1808 i actualment compta amb 3 plantes productives a Espanya; una a Estats Units; SDI La Farga, i dos centres de distribució de canonades de coure: un a França (La Farga Tub France) i un altre a Anglaterra (La Farga Limited).

L’aposta de La Farga per fomentar un entorn saludable dins l’empresa és més que evident. En aquest sentit, la promoció de la salut entre els seus treballadors és un dels principis d’aquesta organització. Un element que cal sumar a la seva cultura motivacional que promou la responsabilitat i la participació de la plantilla. Aquests factors, juntament amb l’excel·lent funcionament del seu servei integrat de seguretat i salut l’han convertir en la premiada d’aquesta edició.

25ª edició de la Nit de l’Empresari

L’entrega del 4t Premi Prevint s’ha realitzat dins del marc de la Nit de l’Empresari de la Patronal catalana Cecot. Enguany. aquesta cita ha celebrat la seva 25ª edició al Teatre Nacional de Catalunya davant de més de 900 empresaris. A l’acte hi ha assistit el President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra. També ho ha fet el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre. Com cada any, el primer discurs ha estat el del president de Cecot, Antoni Abad.

Un any més, l’esdeveniment s’ha convertit en un moment clau del sector empresarial català. Els mèrits empresarials de les organitzacions catalanes han estat reconeguts dins d’un context políticament complicat. Des de Prevint, esperem que el proper any siguin encara més les empreses que optin a guanyar el nostre reconeixement. I aprofitem l’ocasió per tornar a felicitar a La Farga per la seva fantàstica acció en matèria de seguretat i salut.

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x