El repte solidari de Prevint “La Volta al Món Solidària” va tenir èxit d’inscrits al seu estand. En el marc de la 22a edició de la Nit de l’Empresari de la Patronal Cecot. El més destacat és un repte solidari impulsat per PrevintSalut. A més la nova aplicació de Prevint té per objectiu realitzar una donació de cent revisions oftalmològiques gratuïtes. Encara més pel benefici del col·lectiu de nens amb risc d’exclusió social.

La bombolla que tenia instal·lada Prevint va cridar l’atenció del públic que no va dubtar en relaxar-se i respira profundament aire pur al 99.995% en contínua regeneració. Lliure de partícules contaminants, agents bacteriològics i al·lèrgens. Amb l’objectiu d’una reducció de contaminants gasosos a nivell de confort.

Aquest sopar multitudinari ha anat adquirint rellevància i prestigi entre la classe empresarial, política, econòmica. A més de la social catalana. Sobretot consolidant-se com un dels esdeveniments de referència en l’àmbit empresarial.

L’acte va ser presidit pel President de la Generalitat, Carles Puigdemont. I entre les principals autoritats va destacar l’assistència de la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell. Que va tenir una ovació del públic quan el president de la Cecot, Sr. Antoni Abad, li va fer una menció especial.

La presència de Prevint a la Nit de l’Empresari ha anat encara més enllà. A més els assistents a l’esdeveniment han pogut participar en una divertida activitat interactiva. Certament a l’stand de Prevint per guanyar un pack ple de regals saludables. Un primer pas per començar a apostar per la salut!

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x