Premi a la innovació i inversió per la millora de la gestió de la prevenció de riscos laborals

En el marc de la celebració de la la 22a edició de la Nit de l’Empresari, Prevint va lliurar el premi al Grup Peralada. Premi a la innovació i inversió per a la millora de la gestió de la prevenció de riscos. El premi ha estat recollit pel Sr. Miquel Suqué, vicepresident de Grup Peralada i el senyor José Manuel Toledano, director de recursos humans del Grup.

També es premia la creació d’entorns de treball saludables

Prevint en la recerca de guardonar una empresa a qui atorgar el premi a la innovació i inversió per la millora de la gestió de la prevenció de riscos.  La Nit de l’Empresari va crear unes bases iguals per a tots el candidats amb la finalitat d’aconseguir uns criteris objectius, transparents i nítids.

Es premia a Grup Peralada pel servei de Prevenció Propi, per l’augment dels recursos humans destinats al servei de prevenció

L’adquisició i implementació de noves eines tecnològiques i nous recursos per a la gestió de la prevenció de riscos laborals. A més per l’estudi i valoració de les condicions psicosocials per a 950 treballadors. També pel pla de resposta i recolzament psicològic pels seus treballadors. Com a resultat posant a disposició dels treballadors un equip de Psicòlegs a l’abast de les persones del Grup. Tant per resoldre aspectes de la vida laboral com personal i familiar. A més per la instal·lació de desfibril·ladors en tots els seus centres de treball (i formació dels treballadors) creant espais cardioprotegits per a empresa, treballadors i accés a la comunitat. Per l’inici d’un pla per respondre, des de la Formació, al Pla d’Igualtat instaurat en el Grup. També perquè es fa formació en seguretat viària, que valorem com a valor afegit.

Entre les activitats que es duran a terme durant tota la Nit, Prevint tindrà a disposició dels assistents una bombolla. De la mateixa manera per relaxar-se i respira profundament aire pur al 99.995% en contínua regeneració. Lliure de partícules contaminants, agents bacteriològics i al·lèrgens. A més d’una reducció de contaminants gasosos a nivell de confort. Prevint també té preparat “La Volta al Món Solidària” és un repte solidari impulsat per PrevintSalut. Una nova aplicació de Prevint, que té per objectiu realitzar una donació de cent revisions oftalmològiques gratuïtes a benefici del col·lectiu de nens amb risc d’exclusió social.

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x