El nostre compromís amb la societat en l’àmbit de la salut i la formació

La ciutat de Cambrils ha acollit el 24 de febrer un dels esdeveniments esportius més destacats del municipi, i de la comarca. Es tracta de la Mitja Marató de Cambrils, que enguany ha tornat a reunir a desenes de persones en una jornada festiva. La jornada ha estat organitzada pel Club Atletisme Runners Tarragona i per l’ Ajuntament de Cambrils. També amb el suport tècnic de Running Solutions.

És indiscutible que en aquest tipus d’esdeveniments els protagonistes són els corredors o runners. Tot i això, moltes vegades deixem de banda a aquelles persones que també ho fan possible: els voluntaris. És per això que la col·laboració de Prevint ha consistit en la creació de peces informatives relacionades amb les bones pràctiques que han de dur a terme. I que tots els voluntaris han pogut llegir i visualitzar per tenir tots aquests consells en compte al llarg de la cursa.

Benestar a tots els nivells

A Prevint sempre hem estat compromesos amb la societat, especialment en l’àmbit de la salut i de la formació. És per això que estem orgullosos del treball realitzat dins del marc d’aquesta Marató. Tota una aposta pel benestar d’aquelles persones que han aportat el seu granet de sorra de forma voluntària. Des d’aquí, volem aprofitar l’ocasió per felicitar a l’organització per confiar en la qualitat dels nostres serveis i pels seus bons resultats.

Així mateix,  som conscients de la importància de la seguretat en aquest tipus de competicions. En esdeveniments de tal magnitud és imprescindible garantir la coordinació entre corredors i organitzadors. Una normativa que queda recollida en el reglament oficial de la marató, que podeu consultar en aquest enllaç. En aquest mateix sentit, aprofitem també per donar l’enhorabona als guanyadors i desitjar-los molts més èxits de cara a futures proves esportives.

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:
Formació Oberta
x