Formació

Prevenció de Riscos Laborals

Àrea Psicosocial

La Llei de Prevenció de Riscos Laborals considera que l’organització del treball forma part de les condicions de treball que influeixen en la salut i seguretat dels i les treballadores, entre d’altres aspectes a través de l’exposició nociva als riscos psicosocials. Els cursos de l’àrea psicosocial pretenen ser una eina més en la seva prevenció. La realització d’aquestes formacions pot anar lligada als plans psicosocials o realitzar-se com a mesura prèvia a la realització dels mateixos.

Els cursos que impartim són:

Prevenció i gestió de l’estrés

El desenvolupament d’aquestes formacions poden fer-se des de l’ensenyament de tècniques per a la gestió del temps, la detecció dels símptomes de l’estrés, les estratègies per afrontar i aprendre a gestionar-lo,…

Comunicació i relació interpersonal

Les habilitats de comunicació són necessàries per a interactuar amb èxit amb els altres, bé amb el propi equip o amb altres nivells de l’organigrama. Els cursos de comunicació pretenen obtenir una major eficàcia en la transmissió dels missatges cap a l’assoliment dels objectius de l’organització, potenciar el feedback positiu i gestionar els factors de motivació i millorar els estils d’expressió, afavorir l’escolta activa i la comunicació no verbal.

Gestió de situacions de conflicte

Es planteja el conflicte com un repte, des d’una perspectiva constructiva i de millora. Es faciliten eines que ajuden a prendre consciència de la pròpia responsabilitat per tal de poder actuar d’una manera diferent en el futur i de superar les relacions personals i amb els altres. Sempre orientant-se a la solució.

Treball en equip, lideratge i motivació

Cada vegada es fa més necessari el fet que les persones sapiguem integrar-nos i funcionar dins d’un equip de treball, ja que tan sols la suma de les capacitats i aptituds de cadascun, ens permet obtenir uns resultats millors tant professional com personalment. En aquests cursos es treballen per separat o conjuntament aspectes com l’assertivitat, el respecte per les opinions, el treball conjunt per a assolir una fita,…

Assetjament i protocol d’actuació

L’empresa i la representació dels treballadors i treballadores es comprometen a crear, mantenir i protegir un entorn laboral on es respecti la dignitat i la llibertat sexual del conjunt de les persones que treballen en l’àmbit de l’empresa. Els cursos sobre assetjament i protocol expliquen com identificar, comunicar i actuar en cas de conductes i comentaris amb contingut sexual, vexatori o ofensiu.

Característiques dels cursos:

Tipologia: In company / En obert / Online

Duració: Contacte amb nosaltres i t’orientarem del número d’hores i sessions per tal que s’adaptin a les vostres necessitats.

Avantatges: Bonificables

logo prevint formació
Contacta amb nosaltres i et farem una proposta a mida de les teves necessitats
T'atenem per telèfon
93 245 75 02
O ens posem en contacte amb tu

Deixa'ns les teves dades i un tècnic et trucarà per resoldre tots els teus dubtes.

Anar a la sol·licitud

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x