Formació

Hàbits saludables i medicina del treball

Benestar físic i mental

Aquests cursos pretenen potenciar el nostre benestar físic, mental i emocional, és a dir, la nostra salut, i preveure malalties, tan important és portar una vida saludable en l’àmbit personal com en l’àmbit laboral.

Tots els cursos d’aquesta àrea tenen un alt component motivacional i que pretenen la posterior continuïtat de l’explicat durant la formació i contribuir al concepte d’Empresa saludable.

Els cursos que impartim són:

Activitat física i expressiva

Preparem programes d’exercicis físico laborals que es poden desenvolupar al mateix centre de treball. També introduïm temàtiques com l’art teràpia, la risoteràpia o la músicoteràpia.

Alimentació i dieta saludable

Cursos on s’incideix en la importància de dur una dieta equilibrada i sana i també com traslladar aquesta alimentació a la feina, on acostumem a menjar ràpid i moltes vegades sense vigilar que l’aportació d’energia necessària per desenvolupar el nostre treball.

Mindfulness

El Mindfulness significa “atenció plena” aquí i ara i és una disciplina d’entrenament de la ment, validada per la neurociència, per desenvolupar l’atenció, la intel·ligència emocional, i el lideratge. És una formació per a gestionar millor l’estrès, ajudar al professional a posar focus en el veritablement important, guanyar claredat mental, visió global i equilibri emocional per millorar el rendiment i la presa de decisions.

La importància de cuidar la veu

Cursos dirigits a professionals que utilitzen la veu com una eina de treball (docents, cantants, teleoperadors…) especialment indicats per prevenir afonies i altres dolències de la veu i l’òrgan fonador.

Característiques dels cursos:

Tipologia: In company / En obert / Online

Duració: Contacte amb nosaltres i t’orientarem del número d’hores i sessions per tal que s’adaptin a les vostres necessitats.

Avantatges: Bonificables

logo prevint formació
Contacta amb nosaltres i et farem una proposta a mida de les teves necessitats
T'atenem per telèfon
93 245 75 02
O ens posem en contacte amb tu

Deixa'ns les teves dades i un tècnic et trucarà per resoldre tots els teus dubtes.

Anar a la sol·licitud

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x