Formació

Hàbits saludables i medicina del treball

Cardioprotecció

En cas de que algú al nostre voltant pateixi una aturada cardiorespiratòria el temps de reacció és fonamental. Les opcions de supervivència de la víctima disminueixen un 10% cada minut que passa sense rebre l’assistència adequada. Per això, més a més de tenir un desfibril·lador extern a prop és important saber com reaccionar i fer-lo servir.

Els cursos que impartim són:

Reanimació Cardiopulmonar i ús del Desfibril·lador Extern Automàtic.

Aquests cursos de formació en l’ús dels desfibril·ladors estan basats en les recomanacions elaborades pel Consell Europeu de Ressuscitació (ERC). Els objectius de la formació és capacitar al personal de l’empresa en l’ús dels desfibril·ladors semiautomàtics i sensibilitzar en la necessitat de conèixer els procediments més habituals en suport vital bàsic. La durada establerta per aquests cursos és de 6 hores.

Formación continuada RCP i DEA

Formació de reciclatge per a les persones que han realitzat la primera formació de 6 hores amb l’objectiu de mantenir les competències necessàries per practicar correctament el Suport Vital Bàsic (SVB) y Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA) a pacients amb parada càrdio respiratòria.

Cursos informatius sobre la reanimació cardiopulmonar i DEA

Formacions dirigides a tot el personal de l’empresa amb l’objectiu de conscienciar, formar i difondre les actuacions correctes en un cas de mort sobtada. Sessions impartides per professionals sanitaris.

Característiques dels cursos:

Tipologia: In company / En obert

Duració: Contacte amb nosaltres i t’orientarem del número d’hores i sessions per tal que s’adaptin a les vostres necessitats.

Avantatges: Bonificables

logo prevint formació
Contacta amb nosaltres i et farem una proposta a mida de les teves necessitats
T'atenem per telèfon
93 245 75 02
O ens posem en contacte amb tu

Deixa'ns les teves dades i un tècnic et trucarà per resoldre tots els teus dubtes.

Anar a la sol·licitud

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x