Formació

Formació integral per les empreses

Competències per àrees i sectors

 

Perquè entenem que cada empresa té unes necessitats diferents des de Prevint Formació organitzem i gestionem formacions específiques en funció del sector empresarial i el lloc de treball.

Disposem d’un ampli catàleg online on hi ha disponibles més de 200 formacions que s’organitzen per àrees i temàtiques:

  • Comerç i vendes
  • Recursos Humans
  • Administració i gestió
  • Agroalimentari
  • Finances
  • Turisme
  • Hosteleria
  • Serveis culturals
  • Formació

I si el que necessites és una formació presencial truca’ns i els nostres consultors de formació et passaran les propostes que més s’adaptin.

Treballar en equip i tècniques de cohesió.

Aquests cursos pretenen ajudar als equips a definir bé els seus objectius, establir una metodologia productiva de treball , oferir tècniques per resoldre conflictes i rivalitats entre els membres, i ajudar a establir el rol de cadascú amb la finalitat de millorar el rendiment i aconseguir uns elevats resultats per l’equip i l’empresa.

L’habilitat de liderar i motivar

Aquests cursos pretenen identificar, desenvolupar i enfortir les capacitats individuals de lideratge i motivació, com a factors clau en la transmissió de decisions professionals. S’identificaran i gestionaran els factors de motivació i es milloraran les habilitats de comunicació.

Resolució de conflictes

Els conflictes sempre s’han de plantejar com un repte, des d’una perspectiva constructiva i de millora. En aquestes formacions es facilitaran eines per ajudar a prendre consciència de la pròpia responsabilitat per tal de poder actuar d’una manera diferent en el futur i de superar les relacions personals i amb els altres.

Gestió del canvi en l’organització

És molt important construir una actitud positiva, proactiva i de confiança davant els canvis que puguin haver-hi en una organització. Per això aquests cursos proposen desenvolupar en els participants la capacitat d’adaptar-se i sumar-se als diferents canvis que es produeixen en l’entorn organitzacional, aprenent a gestionar eficaçment les habilitats de flexibilitat, motivació i treball en equip.

Comunicació

Aquests cursos pretenen obtenir una major eficàcia en la transmissió dels missatges cap a l’assoliment dels objectius de l’organització, potenciar el feedback positiu i gestionar els factors de motivació. Es poden fer cursos específics de comunicació oral per parlar en públic, comunicació escrita i / o comunicació no verbal.

Habilitats per a la negociació i tècniques de venda

Aquestes formacions estan concebudes per proporcionar als participants les millors tècniques i estratègies per assolir l’èxit en el procés de venda i la negociació i ajudar-los a entrenar totes les habilitats personals necessàries per dur-les a terme.

Característiques dels cursos:

Tipologia: In company / En obert / Online

Duració: Contacte amb nosaltres i t’orientarem del número d’hores i sessions per tal que s’adaptin a les vostres necessitats.

Avantatges: Bonificables

logo prevint formació
Contacta amb nosaltres i et farem una proposta a mida de les teves necessitats
T'atenem per telèfon
93 245 75 02
O ens posem en contacte amb tu

Deixa'ns les teves dades i un tècnic et trucarà per resoldre tots els teus dubtes.

Anar a la sol·licitud

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x