Formació

Formació integral per les empreses

Ètica empresarial i sistemes integrats

El coneixement, aplicació i control dels sistemes integrats (Qualitat, medi ambient, riscos laborals i gestió ètica) ajuden a que el creixement empresarial sigui sostenible i, a més, permeten anar més enllà de les normatives vigents, guanyar en competitivitat i donar compliment als requisits del mercat.

Aquestes formacions pretenen potenciar la millora contínua, la consolidació de les millors pràctiques, l’aportació de major valor als negocis i orientar a l’empresa a la qualitat total.

 

Els cursos que impartim són:

Legislació i ètica empresarial

Curs /ponència sobre la ètica i el comportament humà, la ètica aplicada a l’àmbit empresarial _deontologia i axiologia_, la gestió de la qualitat, la responsabilitat social corporativa i les normatives de qualitat i seguretat.

Introducció i adaptació de l’empresa a la LOPD

La correcta aplicació de les normes sobre protecció de dades contribueix a la qualitat en l’empresa. Gràcies a la implantació de les mesures de seguretat que exigeix la LOPD tindrem la tranquil·litat que les dades confidencials de la nostra aplicació estan segures i protegides.

Responsabilitat social corporativa

Tot i que el concepte de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) no és nou, sí que ha sofert una gran evolució en molt pocs anys. Aquest curs ajuda a tenir una visió en la qual el concepte de Sostenibilitat forma part de la gestió: econòmic, social i mediambiental.

Plans d'igualtat i el seu disseny

Aquest curs pretén mostrar de quina manera els plans d’igualtat, en l’àmbit de les empreses privades i signats després de la vigència de la LOIMH, constitueixen una eina que fa més efectiva l’aplicació i tutela del dret fonamental a la igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes i a eliminar la discriminació per raó de sexe.

Gestió ambiental i desenvolupament sostenible

Curs dirigit a professionals encarregats de la gestió dels aspectes ambientals de les organitzacions, es tractaran temes com la contaminació ambiental, el dret en el medi ambient, el desenvolupament sostenible i eines i instruments pel seu desenvolupament.

Gestió integral de Residus

Curs dirigit a tècnics en medi ambient, personal responsable de gestionar els residus en una empresa, es tractaran temes normatius i com es du a terme la gestió de residus de la construcció i la demolició, aparells elèctrics i electrònics, neumàtics i vehicles fora d’ús, piles i bateries, residus perillosos,…

Característiques dels cursos:

Tipologia: In company / Online

Duració: Contacte amb nosaltres i t’orientarem del número d’hores i sessions per tal que s’adaptin a les vostres necessitats.

Avantatges: Bonificables

logo prevint formació
Contacta amb nosaltres i et farem una proposta a mida de les teves necessitats
T'atenem per telèfon
93 245 75 02
O ens posem en contacte amb tu

Deixa'ns les teves dades i un tècnic et trucarà per resoldre tots els teus dubtes.

Anar a la sol·licitud

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x