Formació

Prevenció de Riscos Laborals

Formació pràctica

Determinats llocs de treball requereixen a més d’una base teòrica una formació pràctica en matèria de prevenció que asseguri la correcta realització de la tasca. Aquests cursos es poden realitzar a les instal·lacions de la pròpia empresa o en instal·lacions especialitzades.

Els nostres formadors es desplacen fins a lloc d’ impartició i realitzen formacions que garanteixen la seguretat en la realització de les tasques.

Algunes de les formacions més demandades en aquesta àrea són:

Treballs en alçada

Formacions dirigides als professionals que desenvolupen tasques en àmbits de risc de caiguda de més de dos metres d’alçada.

Conducció segura de carretons i plataformes elevadores

Formacions dirigides als professionals que desenvolupen la seva tasca conduint carretons i/o plataformes elevadores perquè obtinguin els coneixements necessaris per treballar amb seguretat tant en la conducció com en l’ús.

Treball en espais confinats

Formacions dirigides als professionals que desenvolupen la seva tasca en llocs confinats amb atmosferes sub-oxigenades on també hi pot haver presencia de contaminants químics, biològics, riscos d’explosions o inundacions.

Treballs verticals

Formacions dirigides als professionals que desenvolupen la seva tasca en treballs en alçada, on s’ensenyarà la correcta realització de nusos, tècniques de progressió de cordes, tècniques d’auto rescat i l’ús de la cadira de treball.

Manipulació segura del Pont grua

Formacions dirigides als operadors sobre el risc que comporta l’ús de maquinaria i elements d’elevació, així com les mesures preventives per a treballar amb seguretat i evitar accidents.

Treballs amb camió grua

Formacions dirigides als professionals que desenvolupen la seva tasca manipulant grues hidràuliques sobre camió per formar-los en les mesures preventives per a treballar amb seguretat i evitar accidents.

Característiques dels cursos:

Tipologia: In company / En obert

Duració: Contacte amb nosaltres i t’orientarem del número d’hores i sessions per tal que s’adaptin a les vostres necessitats.

Avantatges: Bonificables

logo prevint formació
Contacta amb nosaltres i et farem una proposta a mida de les teves necessitats
T'atenem per telèfon
93 245 75 02
O ens posem en contacte amb tu

Deixa'ns les teves dades i un tècnic et trucarà per resoldre tots els teus dubtes.

Anar a la sol·licitud

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x