Formació

Prevenció de Riscos Laborals

Formació preventiva bàsica

La formació és una a eina fonamental en la Prevenció de Riscos Laborals per evitar accidents de treball i malalties professionals. Redueix la sinistralitat i és un recolzament clau en la cultura preventiva tant de l’empresa com del treballador.

A més, permet complir la normativa en matèria de Prevenció de Riscos Laborals.

 

Els cursos que impartim són:

Cursos en matèria preventiva i riscos específics del lloc de treball

Són formacions de curta durada que ensenyen de manera específica a tots els treballadors d’un lloc de treball les actuacions preventives correctes. Estan vinculades a l’article 19 de la Llei 31/95 PRL.

Nivells bàsics de PRL, 30 o 50 h.

Aquests cursos faciliten i amplien el coneixement preventiu general i les tècniques de prevenció més habituals de cara a determinats riscos existents en les activitats professionals. Aquells professionals que els realitzen poden col·laborar de forma qualificada en la gestió de la prevenció de l’empresa.

Formacions en prevenció de riscos contaminants

Formacions intensives sobre els riscos derivats de l’exposició a contaminants químics, l’exposició a sorolls, l’exposició a vibracions, ambients calurosos o riscos biològics.

Formacions de reciclatge

Aquests cursos es realitzen a mida en funció de la necessitat de l’empresa i els seus treballadors per oferir un reciclatge en matèria de prevenció. Són molt importants perquè recorden l’ús dels EPIS adequats, les mesures de seguretat,…

Cursos de conscienciació de la prevenció

L’objectiu d’aquests cursos és prendre consciència de la importància de la prevenció. No tan sols tenir en compte que és una obligació sinó que és un acte que ens pertany a tots els treballadors i que s’estén més enllà de la feina a la nostra vida quotidiana.

Característiques dels cursos:

Tipologia: In company / En obert / Online

Duració: Contacte amb nosaltres i t’orientarem del número d’hores i sessions per tal que s’adaptin a les vostres necessitats.

Avantatges: Bonificables

logo prevint formació
Contacta amb nosaltres i et farem una proposta a mida de les teves necessitats
T'atenem per telèfon
93 245 75 02
O ens posem en contacte amb tu

Deixa'ns les teves dades i un tècnic et trucarà per resoldre tots els teus dubtes.

Anar a la sol·licitud

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x