Formació

Gestió d’emergències i seguretat

Seguretat i ús de maquinària

La Llei de Prevenció de Riscos Laborals considera que l’organització del treball forma part de les condicions de treball que influeixen en la salut i seguretat dels treballadors.

Els cursos que impartim són:

Seguretat en l’ús d’estris i maquinària

Formacions específiques sobre l’ús segur d’estris i maquinària del lloc de treball. Els formadors preparen els cursos en funció al tipus de maquinària i/o estris que utilitzen els treballadors en la seva feina diària per tal que la utilitzin d’acord amb les normatives de seguretat previstes.

Formació en equips de Protecció Individual

Formacions intensives de curta duració on s’explica l’ús correcte d’EPI’S en funció del lloc de treball, pretenen emfatitzar el correcte ús d’aquestes proteccions per reduir accidents laborals.

Formació en plans de seguretat

Formació vinculada a la realització i aplicació del Pla de Seguretat i Salut derivat de l’Estudi Bàsic de Seguretat i Salut, dirigit a l’empresa i als treballadors autònoms del sector de la construcció.

Coordinador de Seguretat i Salut a la construcció

Curs dirigit a arquitectes, enginyers d’edificació, alumnes de Grau, amb una duració de 200h. Ofereix una titulació que permet desenvolupar les tasques com a professional de la coordinació amb competències per vigilar el compliment de les mesures de seguretat en totes les fases de l’obra. La seva labor és fonamental per evitar accidents i de vital importància tant per l’empresa com pel conjunt de treballadors.

Característiques dels cursos:

Tipologia: In company / En obert / Online

Duració: Contacte amb nosaltres i t’orientarem del número d’hores i sessions per tal que s’adaptin a les vostres necessitats.

Avantatges: Bonificables

logo prevint formació
Contacta amb nosaltres i et farem una proposta a mida de les teves necessitats
T'atenem per telèfon
93 245 75 02
O ens posem en contacte amb tu

Deixa'ns les teves dades i un tècnic et trucarà per resoldre tots els teus dubtes.

Anar a la sol·licitud

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x