Formació

Formació integral per les empreses

Habilitats interpersonals i gestió d’equips

Les habilitats interpersonals conformen el conjunt de comportaments i hàbits necessaris per establir una correcta interacció, millorar les relacions personals i la comunicació.

A les empreses es tenen cada vegada més en compte en el moment de constituir equips de treball eficients i millorar les bases de la comunicació interna. Beneficien el treball en equip, i la productivitat augmenta amb l’establiment de relacions laborals més sanes i responsables.

Els cursos que impartim són:

Treballar en equip i tècniques de cohesió

Aquests cursos pretenen ajudar als equips a definir bé els seus objectius, establir una metodologia productiva de treball , oferir tècniques per resoldre conflictes i rivalitats entre els membres, i ajudar a establir el rol de cadascú amb la finalitat de millorar el rendiment i aconseguir uns elevats resultats per l’equip i l’empresa.

L’habilitat de liderar i motivar

Aquests cursos pretenen identificar, desenvolupar i enfortir les capacitats individuals de lideratge i motivació, com a factors clau en la transmissió de decisions professionals. S’identificaran i gestionaran els factors de motivació i es milloraran les habilitats de comunicació.

Resolució de conflictes

Els conflictes sempre s’han de plantejar com un repte, des d’una perspectiva constructiva i de millora. En aquestes formacions es facilitaran eines per ajudar a prendre consciència de la pròpia responsabilitat per tal de poder actuar d’una manera diferent en el futur i de superar les relacions personals i amb els altres.

Gestió del canvi en l’organització

És molt important construir una actitud positiva, proactiva i de confiança davant els canvis que puguin haver-hi en una organització. Per això aquests cursos proposen desenvolupar en els participants la capacitat d’adaptar-se i sumar-se als diferents canvis que es produeixen en l’entorn organitzacional, aprenent a gestionar eficaçment les habilitats de flexibilitat, motivació i treball en equip.

Comunicació

Aquests cursos pretenen obtenir una major eficàcia en la transmissió dels missatges cap a l’assoliment dels objectius de l’organització, potenciar el feedback positiu i gestionar els factors de motivació. Es poden fer cursos específics de comunicació oral per parlar en públic, comunicació escrita i / o comunicació no verbal.

Habilitats per a la negociació i tècniques de venda

Aquestes formacions estan concebudes per proporcionar als participants les millors tècniques i estratègies per assolir l’èxit en el procés de venda i la negociació i ajudar-los a entrenar totes les habilitats personals necessàries per dur-les a terme.

Característiques dels cursos:

Tipologia: In company / En obert

Duració: Contacte amb nosaltres i t’orientarem del número d’hores i sessions per tal que s’adaptin a les vostres necessitats.

Avantatges: Bonificables

logo prevint formació
Contacta amb nosaltres i et farem una proposta a mida de les teves necessitats
T'atenem per telèfon
93 245 75 02
O ens posem en contacte amb tu

Deixa'ns les teves dades i un tècnic et trucarà per resoldre tots els teus dubtes.

Anar a la sol·licitud

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x