Formació

Hàbits saludables i medicina del treball

Hàbits posturals i fisioteràpia preventiva

Les actituds posturals incorrectes poden produir moltes lesions, generalment de caràcter musculo-esquelètic, de manera que la prevenció és imprescindible.

Mitjançant les formacions en hàbits posturals s’analitzen les postures estàtiques i dinàmiques del lloc de feina, es corregeixen les postures incorrectes i s’ensenyen petits exercicis correctius.

Els cursos que impartim són:

Trastorns muscolesquelètics

En aquest cursos coneixerem la funcionalitat de les diferents articulacions que poden patir lesions amb major freqüència degut al treball, es mostraran els signes que indiquen una situació d’estrès postural i es donaran eines per prevenir la sobrecàrrega del sistema osteomuscular en l’àmbit laboral.

Aixecaments i manipulacions de càrrega i moviments repetitius

Aquests cursos ofereixen una visió pràctica per comprendre els problemes associats a un mal aixecament i trasllat de càrrega, així com en la realització de moviments repetitius. S’ensenyaran a reconèixer els riscos i a buscar solucions senzilles per aplicar al lloc de treball.

Ergonomia a l’oficina

En aquests cursos es donaran coneixements de les característiques anatòmiques i funcionals del sistema osteomuscular i tendinós a nivell de raquis i canell, i les conseqüències de la seva sobrecàrrega, les condicions de treball en la vessant ergonòmica i higiènica, així com una pauta d’exercicis pràctics de relaxació muscular i visual.

Característiques dels cursos:

Tipologia: In company / En obert

Duració: Contacte amb nosaltres i t’orientarem del número d’hores i sessions per tal que s’adaptin a les vostres necessitats.

Avantatges: Bonificables

logo prevint formació
Contacta amb nosaltres i et farem una proposta a mida de les teves necessitats
T'atenem per telèfon
93 245 75 02
O ens posem en contacte amb tu

Deixa'ns les teves dades i un tècnic et trucarà per resoldre tots els teus dubtes.

Anar a la sol·licitud

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x