Formació

Hàbits saludables i medicina del treball

Prevenció d’hàbits tòxics

El consum de substàncies tòxiques produeix en el nostre organisme efectes nocius sobre el nostre sistema nerviós, la nostra tolerància i dependència afecta a la nostra salut en els seus aspectes físic, mental i social. Tot i conèixer que els seus efectes negatius en la nostra salut resulta de vegades difícil de superar el seu consum.

Els cursos d’aquesta àrea proposen un apropament actiu als problemes que n’ocasiona el consum, una conscienciació dels riscos que comporten i una ajuda a deixar l’hàbit. En l’entorn laboral, una millora en la prevenció d’aquests hàbits contribueix en un major benestar físic i mental dels treballadors i contribueixen a crear un entorn més saludable.

 

Els cursos que impartim són:

Prevenció del consum de drogues i alcohol

Cursos/ tallers de curta duració amb alt component motiviacional que expliquen els problemes que ocasiona el consum general de productes tòxics a l’organisme i incideixen en els múltiples beneficis que s’aconsegueixen quan s’abandonen.

Programes per deixar de fumar: Adéu al tabac

El consum de tabac pot augmentar els efectes adversos d’altres agents químics, físics i biològics que poden estar presents en el medi laboral. En aquests cursos s’estableixen habilitats i estratègies per aconseguir deixar definitivament l’hàbit de fumar així com un coneixement del tabac i les seves diverses accions lesives i la patologia que en deriva.

Característiques dels cursos:

Tipologia: In company / En obert / Online

Duració: Contacte amb nosaltres i t’orientarem del número d’hores i sessions per tal que s’adaptin a les vostres necessitats.

Avantatges: Bonificables

logo prevint formació
Contacta amb nosaltres i et farem una proposta a mida de les teves necessitats
T'atenem per telèfon
93 245 75 02
O ens posem en contacte amb tu

Deixa'ns les teves dades i un tècnic et trucarà per resoldre tots els teus dubtes.

Anar a la sol·licitud

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x