Formació

Gestió d’emergències i seguretat

Primers auxilis

Els primers auxilis són l’atenció més immediata i provisional que realitzen a una persona accidentada o malalta abans de ser atesa en un centre sanitari per professionals experts dels equips d’emergències.

Un correcte coneixement de les actuacions a dur a terme permetran brindar una resposta ràpida per protegir les persones i minimitzar l’impacte de l’accident o la malaltia.

Tots els nostres cursos son realitzats per personal sanitari format en aquest tipus d’actuacions.

Els cursos que impartim són:

Curs inicial de primers auxilis i socorrisme

Formació inicial i de caràcter general que es pot realitzar de forma presencial i/o online i que permet als participants conèixer les actuacions en cas d’accident o malaltia.

Primers auxilis: la reanimació cardiopulmonar

Cursos de primers auxilis pràctics on es fa èmfasis en la detecció i el procediment d’actuació davant d’un cas de reanimació cardiopulmonar (RCP). El correcte aprenentatge de l’execució d’una RCP pot evitar danys permanents i salvar la vida de l’accidentat.

Primers auxilis per sector i riscos

El context on treballem pot determinar quines són les causes més habituals d’accidents, és per això que aquests cursos pretenen oferir una formació molt contextualitzada i el més real possible a la que s’haurien d’enfrontar en una situació de primers auxilis (un accident a la carretera, realitzant esport, en l’àmbit educatiu, en una empesa del sector químic, etc,.)

Característiques dels cursos:

Tipologia: In company / En obert / Online

Duració: Contacte amb nosaltres i t’orientarem del número d’hores i sessions per tal que s’adaptin a les vostres necessitats.

Avantatges: Bonificables

logo prevint formació
Contacta amb nosaltres i et farem una proposta a mida de les teves necessitats
T'atenem per telèfon
93 245 75 02
O ens posem en contacte amb tu

Deixa'ns les teves dades i un tècnic et trucarà per resoldre tots els teus dubtes.

Anar a la sol·licitud

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x