Formació

Gestió d’emergències i seguretat

Seguretat viària

La seguretat viària és fonamental per garantir el respecte i preservació de la pròpia vida i la dels altres en les vies públiques.
La importància de la seguretat viària recau en el coneixement d’aspectes com la normativa viària però també com afecten els agents tòxics (alcohol i drogues), aspectes externs com els meteorològics o aspectes psicològics com ara la rutina, l’estrès o les distraccions.

Conductors, transportistes, comercials,… passen moltes hores davant la carretera i són subjectes de patir accidents de trànsit, per tant, és important incidir en la seva formació tan inicial com continuada.

Els cursos que impartim són:

Com evitar un accident de trànsit?

Cursos de curta durada on s’analitzen les principals causes dels accidents i desvetllen com es poden evitar. S’incideix sobre els “pecats capitals en la conducció” com són: distraccions, infraccions, cansament i/o somnolència, etc. Formacions amb un alt component de conscienciació.

Conceptes claus de seguretat viària

Formació online que incideix en la formació de conceptes com la conducció amb seguretat, els factors de risc a la carretera i la correcta actuació davant d’una emergència.

Cursos pràctics de conducció

Cursos realitzats en circuits especialitzats i formadors experts que s’adapten a diferents objectius: conducció segura, conducció en condicions adverses, conducció segura de vehicles de gran tonatge,…

Característiques dels cursos:

Tipologia: In company / En obert / Online

Duració: Contacte amb nosaltres i t’orientarem del número d’hores i sessions per tal que s’adaptin a les vostres necessitats.

Avantatges: Bonificables

logo prevint formació
Contacta amb nosaltres i et farem una proposta a mida de les teves necessitats
T'atenem per telèfon
93 245 75 02
O ens posem en contacte amb tu

Deixa'ns les teves dades i un tècnic et trucarà per resoldre tots els teus dubtes.

Anar a la sol·licitud

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x