L’acte ha comptat amb la presència del Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Chakir El Homrani Lesfar.

Prevint inicia una nova etapa a la ciutat de Sabadell amb la inauguració de les seves noves instal·lacions del Vallès Occidental. L’empresa de prevenció de riscos laborals ha volgut celebrar la seva arribada a Sabadell amb una acte de benvinguda que ha comptat amb la presència de diverses autoritats polítiques, sindicals i industrials de la comarca, i que s’ha celebrat a la pròpia sucursal al Carrer Estació, número 14.

Sens dubte, la presència més destacada de la inauguració ha estat la del Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Chakir El Homrani Lesfar, qui ha parlat sobre els reptes dins l’àmbit de la prevenció i la salut en el treball i s’ha referit a Prevint com una empresa amb una “llarga trajectòria i un equip altament professional”. També ha destacat que la seguretat i la qualitat en el treball són “la millor forma de mantenir una societat cohesionada i amb capacitat de creixement”. En aquest sentit, ha volgut fer referència a “l’augment dels accidents laborals” estrictament relacionat amb el creixement econòmic, tot demanant que la Llei de Prevenció de Riscos Laborals gaudeixi de la importància que es mereix. D’aquesta manera, el Conseller ha deixat clar que “la millor política social és la política de prevenció de riscos laborals”.

Per la seva part, Juli Fernàndez, Delegat del Govern a Barcelona, ha posat en valor la capacitat d’innovació i la qualitat d’atenció a les persones que caracteritzen a Prevint. I un pas més enllà ha anat Josep Bombardó, President de Prevint, qui ha defensat el compromís de la societat de prevenció per adequar-se al moment actual i donar resposta a les “noves problemàtiques de salut que generen la robòtica i la digitalització”. A l’esdeveniment també hi han assistit representants polítics de diversos municipis del Vallès Occidental, així com representants d’organitzacions empresarials, socials i sindicals del territori. Tots ells han destacat l’esperit emprenedor de Prevint així com la seva aposta per l’expansió arreu del territori català i el seu compromís pel benestar i la salut dels treballadors de les empreses del país.

Prevint és una empresa de capital 100% català que té per finalitat tenir cura de la salut dels treballadors i vigilar l’eliminació dels riscos en el desenvolupament de l’activitat professional dels treballadors, tot considerant els aspectes vinculats a les noves professions i processos. En l’actualitat compta amb diverses oficines repartides per tot Catalunya, entre les quals la de Sabadell és la darrera en obrir les seves portes al públic.

La societat va néixer el maig de 2006 en compliment del RD 688/2005, per donar continuïtat a les activitats preventives iniciades pel Servei de Prevenció de Mútua Intercomarcal. D’aquesta manera, va adoptar els anys d’experiència i coneixements en el món de la Prevenció de Riscos Laborals de la Mútua, així com els seus valors i característiques distintives.

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x