Patrocinem la 22a edició dels reconeixements al progrés empresarial i de la Nit de l’empresari de Cecot

Prevint assisteix com patrocinador, a la trobada organitzada per Cecot de la presentació de la 22a edició dels reconeixements al progrés empresarial. També de la Nit de l’empresari que un any mes torna a la capital catalana a l’Auditori de Barcelona.

Els reconeixements Cecot 2016 es composen d’un total d’11 categories.

Prevint promou la categoria sobre Prevenció i Salut Laboral

Aquest 2016 l’eix discursiu de la Nit versarà sobre la reflexió que vol traslladar el Comitè Executiu de la Cecot en la necessitat d’evolucionar de les empreses. La finalitat d’aquests guardons és la de distingir públicament empreses, persones i institucions que han fet i estan fent un esforç important pel desenvolupament econòmic i empresarial des de qualsevol àrea.

La presència de Prevint a la Nit de l’Empresari ha anat encara més enllà. Els assistents a l’esdeveniment han pogut participar en una divertida activitat interactiva. A l’stand de Prevint per guanyar un pack ple de regals saludables. Un primer pas per començar a apostar per la salut!

La Nit de l’Empresari de la Patronal Cecot

És ja una cita consolidada en les agendes dels empresaris i empresàries d’arreu de Catalunya. Es tracta d’un sopar multitudinari on empresaris/es, directius/ves i executius/ves poden trobar-se. A més de conviure en un ambient distès amb personalitats del món polític, econòmic i empresarial.
L’última edició va comptar amb més de 1200 assistents. Amb representació de totes les associacions i gremis industrials. També comercials i de serveis de la patronal.
Al llarg de la Nit, es fa el lliurament dels Reconeixements que la Cecot al Progrés Empresarial atorga a totes aquelles empreses. A més d’associacions, personalitats, mitjans de comunicació i entitats que s’han destacat en el desenvolupament. També millora, difusió i aportació al món economicoempresarial.

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x