Una edició que tractarà sobre la necessitat de fer un pas endavant per fer evolucionar els actuals models empresarials

Prevint, amb representació del seu director general, Miquel Soler, ha assistit a la presentació dels patrocinadors i col·laboradors de les 23a edició dels Reconeixements al Progrés Empresarial i de la Nit de l’Empresari. Una trobada realitzada en el Teatre Nacional de Catalunya, Barcelona. La ubicació escollida per la comissió organitzadora per acollir l’acte de lliurament dels reconeixements el 23 d’octubre.

Entre els assistents a la trobada estaven presents: Jordi Nicolau, director territorial de CaixaBank a Barcelona. A més dels directors i directores generals de les empreses Serafín Indústria Gràfica, Sanmy. També d’Stern Motor, Mútua Terrassa, Mina Aigües de Terrassa, AT Comunicació, Grup Cirerer, Tick Translations, Diari de Terrassa. A més de Miquel Soler, director general de Prevint. L’esdeveniment compta també amb la implicació i el patrocini d’altres empreses. Sobretor HP, Helvetia, Endesa, DKV, Movistar, Diari Ara, Viaempresa i Solred.

Un reconeixement per a les empreses

La finalitat d’aquests guardons és la de distingir públicament a empreses, persones i institucions que han fet i estan fent un esforç important pel desenvolupament econòmic i empresarial des de qualsevol àrea.

Les entitats convocants, i la Cecot entre elles, creiem que cal distingir les bones pràctiques. Cal premiar-les i fer-les públiques perquè esdevinguin referents per altres empreses del sector. Fa 23 anys (des de 1995) que l’entitat va apostar per aquests premis. Tal com els coneixem a dia d’avui, i a hores d’ara estan consolidats.

Ha reiterat el Sr. Antoni Abad, president de la Cecot.

Des de la Cecot es creu que en el context tan desfavorable en el qual ens hem trobat fins ara i en general encara ens trobem. És més que oportú reforçar aquelles empreses que estan intentant adaptar-se constantment en els canvis de l’entorn i continuen podent fer “empresa”.

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x