Reconeixament a Farggi Menorquina com a l’empresa guardonada

La passada nit del 23 d’octubre s’ha celebrat la 23a edició de la Nit de l’Empresari de la Patronal Catalana Cecot. Un esdeveniment que s’ha celebrat al Teatre Nacional de Catalunya. Amb la presència, entre d’altres, del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont.

Prevint ha atorgat la segona edició del seu premi a la Innovació i inversió per a la millora de la salut de l’empresa a Farggi Menorquina de Farga Group Corporation. Una empresa que té els seus orígens en dos arxipèlags. A les illes Canàries i a les illes Balears. Una història construïda per moltes persones en el transcurs dels anys. Com a resultat de dedicar tots els seus esforços, implicació, les seves idees. Per tant la seva imaginació per crear una marca que aporti petits moments de plaer i il·lusió a nens i a grans.

Una empresa que aposta per la salut i el benestar

Farggi Menorquina de Farga Group Corporation ha estat guardonada pels motius següents:

  • En primer lloc per l’excel·lent coordinació entre el Departament Tècnic. En aquest cas, gestionat amb recursos propis de l’empresa, i el Departament de Medicina del Treball gestionat amb Prevint. La coordinació entre àrees i assolir una comunicació fluïda no sempre és fàcil. Però el Grup mostra un convenciment i conscienciació de treball en equip que avalen els resultats.
  • També per l’aspecte que l’equip tècnic de Prevint ha valorat és l’esforç d’integració en la cultura i valors del Grup en les empreses que hi formen part. Mantenint i respectant els criteris de prevenció que han acompanyat a l’organització en la seva història d’èxit.
  • A més a més el tret realment diferencial de Farggi Menorquina que Prevint ha valorat com a positiu és la tasca realitzada des de la Prevenció de Riscos Laborals. Amb la realització d’avaluacions ergonòmiques específiques de tots els llocs de treball de l’empresa. Aquest fet, remarcable i destacable, és el que ha permès a l’empresa actuar més enllà del que la llei els exigeix. Perquè han desenvolupat un programa d’adequació dels seus llocs de treball per persones amb sensibilitats especials.

La presència de Prevint a la Nit de l’Empresari ha anat encara més enllà. Els assistents a l’esdeveniment han pogut participar en una divertida activitat interactiva. A l’stand de Prevint per guanyar un pack ple de regals saludables. Un primer pas per començar a apostar per la salut!

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x