Prevint

Política de qualitat

La nostra missió és contribuir al benestar i desenvolupament dels treballadors en els seus llocs de treball i ajudar a les empreses en el compliment de les normatives laborals amb la finalitat d’assegurar la seva viabilitat a llarg termini. La nostra visió és molt concreta, ser el servei de prevenció aliè que més creix del sector, més rentable del sector, i el preferit per les empreses.

Els nostres valors són el compromís amb el client, comportament ètic, transparència en l’oferta de serveis, esperit emprenedor i identificació amb el territori.

Amb aquesta finalitat, hem establert la nostra política de qualitat. Comprometent-nos a dotar-la de tots els recursos necessaris amb l’objectiu d’oferir un servei de qualitat.

Amb la finalitat de garantir que aquesta política es posa en pràctica i està al dia, Prevint es compromet a definir uns objectius de qualitat coherents amb els seus principis, així com revisar periòdicament el Sistema per a garantir la seva eficàcia.

Prevint es compromet a:

  • Garantir el compliment dels requisits del client i crear un marc de qualitat mitjançant la millora contínua de l’eficàcia de Sistema de Gestió de Qualitat.
  • Conèixer les necessitats del client i satisfer-les en totes las fases de la seva relació amb ell.
  • Implantar i crear les condicions adequades en els diferents àmbits de treball de l’empresa per a facilitar l’expressió de noves idees i propostes necessàries per a desenvolupar processos de millora.
  • Motivar al personal perquè participi activament en la millora del nostre Sistema de Gestió de la Qualitat.
  • Complir amb la legislació i normativa vigent, així com altres requisits que l’organització estableixi.
  • Establir periòdicament objectius i fites de gestió, així com realitzar el seu seguiment amb la finalitat d’avaluar el grau d’eficàcia aconseguit.
  • Mantenir permanentment actualitzada la formació del personal per a la realització de les activitats que li són encomanades.
  • Informar a tot el personal de l’organització sobre el funcionament del Sistema de Gestió de la Qualitat.

Necessites més informació?

T'atenem per telèfon
93 245 75 02
O ens posem en contacte amb tu

Deixa'ns les teves dades i un tècnic et trucarà per resoldre tots els teus dubtes.