Prevint

Política de qualitat

La nostra missió és contribuir al benestar i desenvolupament dels treballadors en els seus llocs de treball i ajudar a les empreses en el compliment de les normatives laborals amb la finalitat d’assegurar la seva viabilitat a llarg termini. La nostra visió és molt concreta, ser el servei de prevenció aliè que més creix del sector, més rentable del sector, i el preferit per les empreses.

Els nostres valors són el compromís amb el client, comportament ètic, transparència en l’oferta de serveis, esperit emprenedor i identificació amb el territori.

Amb aquesta finalitat, hem establert la nostra política de qualitat. Comprometent-nos a dotar-la de tots els recursos necessaris amb l’objectiu d’oferir un servei de qualitat.

Amb la finalitat de garantir que aquesta política es posa en pràctica i està al dia, Prevint es compromet a definir uns objectius de qualitat coherents amb els seus principis, així com revisar periòdicament el Sistema per a garantir la seva eficàcia.

Prevint es compromet a:

 • Garantir el compliment dels requisits del client i crear un marc de qualitat mitjançant la millora contínua de l’eficàcia de Sistema de Gestió de Qualitat.
 • Conèixer les necessitats del client i satisfer-les en totes las fases de la seva relació amb ell.
 • Implantar i crear les condicions adequades en els diferents àmbits de treball de l’empresa per a facilitar l’expressió de noves idees i propostes necessàries per a desenvolupar processos de millora.
 • Motivar al personal perquè participi activament en la millora del nostre Sistema de Gestió de la Qualitat.
 • Complir amb la legislació i normativa vigent, així com altres requisits que l’organització estableixi.
 • Establir periòdicament objectius i fites de gestió, així com realitzar el seu seguiment amb la finalitat d’avaluar el grau d’eficàcia aconseguit.
 • Mantenir permanentment actualitzada la formació del personal per a la realització de les activitats que li són encomanades.
 • Informar a tot el personal de l’organització sobre el funcionament del Sistema de Gestió de la Qualitat.

Necessites més informació?

T'atenem per telèfon
93 245 75 02
O ens posem en contacte amb tu

Deixa'ns les teves dades i un tècnic et trucarà per resoldre tots els teus dubtes.
  Formació Art. 19

  Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

  Formació Oberta

  x