Prevint

Qui som

Prevint és una Societat de Prevenció de Riscos Laborals que ofereix assessorament i sensibilització en matèria de prevenció, així com un servei de màxima qualitat acompanyat d’un tracte personalitzat basat en la qualitat humana i en els valors ètics i professionals.

La societat neix el maig del 2006 en compliment del RD 688/2005, per donar continuïtat a les activitats preventives iniciades pel Servei de Prevenció de Mútua Intercomarcal. D’aquesta manera se’ns van transferir els molts anys d’experiència i coneixements en el món de la Prevenció de Riscos Laborals, així com els valors i les característiques distintives de la Mútua.

El nostre objectiu és contribuir al benestar i al desenvolupament dels treballadors als seus llocs de treball i ajudar a llurs empreses en el compliment de les normatives laborals per tal d’assegurar la seva viabilitat a llarg termini.

Disposem d’un equip de professionals altament especialitzats i capacitats per donar resposta a qualsevol necessitat de prevenció de l’empresa o de l’autònom.

Què fem?

El nostre servei se centra a oferir assessorament i sensibilització en matèria de prevenció de la màxima qualitat. És un servei fonamentat en el tracte individualitzat, ètic i professional. En aquest sentit oferim una gamma de productes i serveis que s’adapta a cada necessitat i a qualsevol sector.

Necessites més informació?

T'atenem per telèfon
93 245 75 02
O ens posem en contacte amb tu

Deixa'ns les teves dades i un tècnic et trucarà per resoldre tots els teus dubtes.