Prevint

Qui som

Prevint és una Societat de Prevenció de Riscos Laborals que ofereix assessorament i sensibilització en matèria de prevenció, així com un servei de màxima qualitat acompanyat d’un tracte personalitzat basat en la qualitat humana i en els valors ètics i professionals.

La societat neix el maig del 2006 en compliment del RD 688/2005, per donar continuïtat a les activitats preventives iniciades pel Servei de Prevenció de Mútua Intercomarcal. D’aquesta manera se’ns van transferir els molts anys d’experiència i coneixements en el món de la Prevenció de Riscos Laborals, així com els valors i les característiques distintives de la Mútua.

El nostre objectiu és contribuir al benestar i al desenvolupament dels treballadors als seus llocs de treball i ajudar a llurs empreses en el compliment de les normatives laborals per tal d’assegurar la seva viabilitat a llarg termini.

Disposem d’un equip de professionals altament especialitzats i capacitats per donar resposta a qualsevol necessitat de prevenció de l’empresa o de l’autònom.

Què fem?

El nostre servei se centra a oferir assessorament i sensibilització en matèria de prevenció de la màxima qualitat. És un servei fonamentat en el tracte individualitzat, ètic i professional. En aquest sentit oferim una gamma de productes i serveis que s’adapta a cada necessitat i a qualsevol sector.

Necessites més informació?

T'atenem per telèfon
93 245 75 02
O ens posem en contacte amb tu

Deixa'ns les teves dades i un tècnic et trucarà per resoldre tots els teus dubtes.
    Formació Art. 19

    Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

    Formació Oberta

    x