Treball en equip, treball humà

Els bons resultats d’una empresa no depenen només dels recursos, del nombre de clients o de la logística. Hi ha molts més factors que incideixen en aquest procés. Entre els quals cal destacar les relacions entre els  treballadors. Una plantilla forta, coordinada i amb un bon ambient de treball és fonamental. I és precisament d’això del que tracta el coaching, un concepte anglès que fa referència a l”entrenament”.

El coaching és una metedologia que ens permet generar grans sinèrgies en els equips de treball. Ajuda a crear un bon ambient entre els membres de l’equip. Un entorn que facilita l’auto-observació, la reflexió i l’empoderament del treballador. Factors que condicionen clarament en el dia a dia de l’empresa. Al cap i a la fi, la plantilla és un valor fonamental de cada empresa. Per això, la comprensió i bones relacions entre treballadors són indispensables.

Resultats i motivació

Un dels objectius principals del coaching és aconseguir la motivació dels treballadors. Es tracta de que les persones donin el millor de sí mateixes. Una meta a la qual s’arriba a través de la formació. Ara bé, cal interpretar que aquesta motivació no ha de ser només individual, sino també grupal.

Tot i això, és important no confondre aquest concepte amb l’assessorament. Mentre que un assessor es centra en disciplines més concretes del funcionament de l’empresa: finances, marketing, producció… Un coach es basa en el funcionament de l’equip així com en el desenvolupament personal. El que podem denominar com factors humans.

A Prevint som conscients de la importància del coaching. Per això, anualment oferim diversos cursos -tant online com presencials- sobre aquesta temàtica. Formacions que trobaràs al nostre calendari oficial, on podràs consultar tots els nostres esdeveniments. No t’ho pensis dues vegades i aposta per la teva empresa!

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:
Formació Oberta
x