L’adaptació laboral: un nou repte

Reincorporar-se al treball després d’una baixa laboral de llarga durada és un repte tant pel treballador com per l’empresa. I a tot això cal afegir l’estigmatització social que tenen aquest tipus de baixes.

Les baixes per incapacitat temporal (IT) solen ser, en la seva majoria, a causa de patologies quirúrgiques, oncològiques, ortopèdiques i psiquiàtriques. Ara bé, no podem ignorar que els embarassos. Tot i no ser ni una malaltia ni un “accident” laboral, també formen part d’aquest grup de baixes.

Les preguntes més freqüents

La tornada al treball després d’un període llarg de baixa laboral desperta moltes qüestions en el treballador. Com per exemple:

Seguirà el meu lloc disponible o ja no ocuparé el mateix càrrec?

Podré realitzar el meu treball igual que ho feia abans?

A Prevint ens agrada reflexionar i analitzar les aptituds de cada persona. Si aprenem a pensar d’una altra manera, podem afrontar positivament qualsevol canvi. I sabem què necessites per minimitzar l’impacte de les baixes de llarga duració tant pels treballadors com per la pròpia organització. Per això, i per superar aquestes etapes més complicades de la vida laboral, oferim formació en Gestió del Canvi. Ajustada a les característiques de cada client. Perquè el canvi, al cap i a la fi, és un procés natural. I saber autoavaluar les nostres actituds i pensaments respecte els canvis externs és fonamental per poder dur a terme el procés d’adaptació.

A més a més, som conscients que en moments crítics, l’estrès ens pot jugar una mala passada. Per aquest motiu, i també de forma totalment personalitzada i ajustada a les característiques de cada client. Oferim formació en la Gestió de l’Estrès. Una formació que t’ajudarà a dissenyar i practicar un programa personal de tècniques per fer front a l’estrès i a tots els seus factors directes i indirectes.

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x