Jané Assessors i Prevint han organitzat un espai de debat i reflexió sobre la situació empresarial actual i futura

L’Hotel SB Ciutat de Tarragona ha estat l’escenari de “L’empresa en temps de grans canvis”. Un espai de debat, de generació d’opinions i on reflexionar sobre la situació empresarial present i futura. Es tracta d’una iniciativa impulsada per Jané Assessors i Prevint que té com a objectiu posar sobre la taula i raonar sobre els principals reptes de les empreses, així com dels seus treballadors.

Aquesta ja és la segona trobada que organitzen les dues societats. La primera d’elles va realitzar-se el passat mes de gener amb la consigna “Reptes de futur en les nostres infraestructures de territori”. Aleshores ja es va comptar amb la presència de  personalitats institucionals així com representants de les organitzacions socials i empresarials del territori.

Repetint l’èxit de la primera trobada

Aquest segon espai de reflexió i debat ha comptat amb la presència i participació de diversos perfils de l’àmbit polític i empresarial. Entre ells, el Sr. Josep Poblet, President de la Diputació de Tarragona. També hi ha participat el Sr. Antoni Garrell, autor del llibre “La indústria 4.0 a la societat digital”. Totes dues personalitats han tractat temes d’actualitat relacionats amb la Catalunya Sud: regió del coneixement i nous reptes de la Indústria 4.0.

Els convidats han arribat sobre les vuit del vespre a l’hotel de la capital tarragonina. Ha estat a partir de les 20:30 h. quan s’ha donat inici a la trobada. Aquesta s’ha realitzat en el marc d’un sopar on tots els assistents han pogut gaudir del debat acompanyant-lo de diverses propostes gastronòmiques.

Si vols estar al dia de totes les novetats de Prevint, t’animem a seguir-nos a les nostres xarxes socials. Així mateix, et convidem a consultar periòdicament el nostre calendari de formacions on trobaràs ofertes per a totes les àrees.

Formació Art. 19

Pots trobar tota la informació relacionada emb les formacions de l'Article 19 de la LLPRL fent click al següent botó:

Formació Oberta

x